T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MALATYA / BATTALGAZİ - Şehit Ahmet Fırat Ortaokulu

Şehit Ahmet Fırat Ortaokulu

Telefon
04228471244
Belgegeçer
04228471244
WEB
https://sahmetfirato.meb.k12.tr
Adres
Toygar Mahallesi Mollalar Sokak No 1 Battalgazi MALATYA
Vizyon
Biz, Türk Milli Eğitimin amaç ve İlkeleri doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine bağlı, başkalarının haklarına saygı duyan sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazanmış, sosyal, kültürel, eğitsel, bilimsel, sportif ve sanatsal etkinliklerle milli kültürümüzü benimseyen ve yayılmasına yardımcı olan, bireysel ve toplumsal sorunları tanıyan ve bu sorunlara çözüm yolları arama alışkanlığı kazanmış, kişisel sağlığının yanı sıra ailesinin ve toplumun sağlığını koruyan milli ve evrensel kültür değerlerini tanıyan, benimseyen, geliştiren ve bu değerlere saygı duyan, çevre sorunlarına duyarlı, dürüst, erdemli, ahlaklı, iyi ve mutlu insanlar yetiştirmek ve böylece ilçemizin kültür ve eğitim kenti olması için varız.
Misyon
Çalışanlarının görevlerini en iyi şekilde yapmanın huzur ve mutluluğunu duyduğu, hizmeti alan öğrencilerin ve çevresinin saygınlığını kazanmış çalışma ortamı ile öğrencilerinin başarısı ve davranışları ile çevresinde örnek olan bir ilköğretim okulu olmak.
Başarılar
Öğretmen :9
Öğrenci :32
Derslik :3
Kütüphane Kitap Sayısı :724
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler
08.30´da ders başlar. 15.05´te sona erer.
Isınma
Katı Yakıt Kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
254 numaralı BORAN-TOYGAR halk otobüsüyle sağlanmaktadır. Otobüsler merkez duraktan 2 saat arayla hareket etmektedir. Okulun kapısının önünden geçmektedir.
Servis Bilgisi
YOK
Yerleşim Yeri
Toygar Mah. Mollalar Sokak No :1 Battalgazi/MALATYA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İle 18 km , ilçeye 7 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri
32 öğrencimiz bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
TÜBİTAK 4006
Yazdır